ILC-Support Tools

Op deze pagina vindt u de diverse ondersteuningstools. Klik op de betreffende tool en vervolgens op het icoon dat in beeld verschijnt.

Naast deze tools gebruiken wij een supportportal. Hier kunt u nieuwe tickets aanmaken of de status van uw ticket(s) controleren. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord ontvangen. Mocht u deze vergeten of kwijt zijn stuur dan een mail naar helpdesk@ilc-europe.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Quick Support
Downloads
Kaseya Live Connect
Remote support HOST
PowerPoint Credits
Mijn ILC
Quick Support

Klik op het onderstaande icoon om de quicksupport tool te downloaden. Deze tool is bedoeld voor Windows, Linux of Mac omgevingen. Onze medewerkers helpen u bij het uitvoeren van het programma.

logo_QS_x86

Downloads

Indien wij nuttige downloads voor u hebben dan kunt u ze via deze pagina downloaden

Op dit moment hebben we geen downloads voor u beschikbaar.

Kaseya Live Connect

Klik op het onderstaande icoon om de quicksupport tool te downloaden. Deze tool is bedoeld voor WINDOWS/APPLE omgevingen. Onze medewerkers helpen u bij het uitvoeren van het programma.

Remote support HOST

Klik op het onderstaande icoon om de quicksupport tool te downloaden. Deze tool is bedoeld voor Windows en Mac omgevingen. Onze medewerkers helpen u bij het uitvoeren van het programma.

logo_RS_host

PowerPoint Credits

Indien u gebruik maakt van onze PowerPoint Credit contracten danĀ  kunt u via onderstaande link de werkzaamheden inzien die door ons zijn uitgevoerd. Ook als reguliere klant kunt u hier gebruik van maken. Neemt u even contact met ons op voor een gebruikers naam en wachtwoord.

logo_PP

Mijn ILC

Binnenkort kunt u hier meer informatie overĀ  vinden.