Partners

ILC-Europe kan alleen een  betrouwbare en flexibele IT Partner
zijn wanneer wij ook samenwerken met de juiste partners!

Onderstaand een aantal partners waarmee wij dagelijks mee samenwerken om de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en flexibiliteit te kunnen garanderen

E-Zorg B.V. is 100% dochter van KPN health en levert als grootste gecertificeerd Goed Beheerd Zorgnetwerk (GZN) diverse veilige ICT-oplossingen voor de zorg. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Wij maken voor onze diensten gebruik van de betrouwbare infrastructuur van KPN en diverse bewezen beveiligingsmethoden. Onze focus op de veiligheid van onze diensten zorgt ervoor dat u zich met een gerust hart kunt richten op het leveren van kwalitatieve zorg. Bij ons wordt u direct en vakkundig geholpen. Als klant van E-Zorg kunt u gemakkelijk in contact komen met onze helpdesk. Dankzij onze klantgerichte medewerkers wordt u bij ons altijd snel en vakkundig geholpen. E-Zorg beschikt over eigen helpdeskmedewerkers, productspecialisten en netwerkspecialisten.

ILC-Europe voorziet in advisering, aanleggen, installeren en onderhoud op het gebied van automatisering voor het MKB, zorginstellingen en institutionele bedrijven. Missie: Toonaangevend zijn op het gebied van advisering, levering en onderhoud met betrekking tot automatiseringsdiensten. Dit willen wij bewerkstelligen op een manier waarop zowel de klant als ILC-Europe zelf als efficiënt en persoonlijk wordt ervaren. Dit realiseren wij door goede bereikbaarheid, zeer korte tot geen responstijd en flexibiliteit.