ILC-Support Tools

Maakt u een keuze uit de onderstaande mogelijkheden:

Helpdesk
Downloads
Kaseya Live Connect
Quick Support (win)
Quick Support (Apple)
Remote support HOST
PowerPoint Credits
Mijn ILC
Helpdesk

Via deze pagina kunt u een melding maken in het ticketsysteem of de status van uw ticket(s) controleren. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord ontvangen. Mocht u deze vergeten of kwijt zijn stuur dan een mail naar support@ilc-europe.nl. Wij kunnen u dan weer verder helpen. Klik hier om naar de supportportal te gaan.

Downloads

Indien wij nuttige downloads voor u hebben dan kunt u ze via deze pagina downloaden

Op dit moment hebben we geen downloads voor u beschikbaar.

Kaseya Live Connect

Klik op het onderstaande icoon om de quicksupport tool te downloaden. Deze tool is bedoeld voor WINDOWS/APPLE omgevingen. Onze medewerkers helpen u bij het uitvoeren van het programma.

Quick Support (win)

Klik op het onderstaande icoon om de quicksupport tool te downloaden. Deze tool is bedoeld voor WINDOWS omgevingen. Onze medewerkers helpen u bij het uitvoeren van het programma.

logo_QS_x86

Quick Support (Apple)

Klik op het onderstaande icoon om de quicksupport tool te downloaden. Deze tool is bedoeld voor APPLE omgevingen. Onze medewerkers helpen u bij het uitvoeren van het programma.

logo_QS_mac

Remote support HOST

Klik op het onderstaande icoon om de qucicksupport tool te downloaden. Deze tool is bedoeld voor windows omgevingen. Onze medewerkers helpen u bij het uitvoeren van het programma.

logo_RS_host

PowerPoint Credits

Indien u gebruik maakt van onze PowerPoint Credit contracten danĀ  kunt u via onderstaande link de werkzaamheden inzien die door ons zijn uitgevoerd. Ook als reguliere klant kunt u hier gebruik van maken. Neemt u even contact met ons op voor een gebruikers naam en wachtwoord.

logo_PP

Mijn ILC

Binnenkort kunt u hier meer informatie overĀ  vinden.